Search This Blog
Archive
Categories
- Achar
- Appetizer
- Arabian
- B.B.Q
- Beef
- Biryani
- Biscuits
- Breakfast
- Burger
- Cake
- Chicken
- Chiness
- Chutney
- Cocktail
- Cookies
- Curry
- Cutlets
- Daal
- Dessert
- Dips
- Drink
- Egg
- Fast Food
- Fish
- Fruits
- Halwa
- Ice Cream
- Italian
- Juice
- Kabab
- Lentils
- Main Course
- Meetha
- Mutton
- Pasta
- Pickle
- Pizza
- Pudding
- Pulao
- Raita
- Ramzan Recipes
- Rice
- Rolls
- Roti/Nan/Paratha/Bread
- Salad
- Sandwich
- Sauce
- Seafood
- Shake
- Side Dish
- Snacks
- Soup
- Urdu Recipes
- Vegetables
- Yakhni
Hello Members!!!
Popular Posts
-
Ingredients: Almonds 1 cup Milk 1/2 cup and 3 cups Cantaloupe seeds 1Tbsp Black peppercorns 1/4 Tsp Dried Rose Petals 1Tsp Fennel seeds 1 p...
-
:اجزاء ماش کی دال۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ ایک کپ مونگ کی دال۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ 2/1کپ لہسن ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔4جوے نمک۔۔۔۔۔۔۔۔۔ ایک چائے کا چمچہ بیکنگ ...
-
اجزا ایواپوربٹڈ ملک ایک کین کنڈینسڈ ملک تین چوتھائی کین (کریم چار سو گرام (پھینٹی ہوئی چاکلیٹ سوس آدھا کپ چاکلیٹ ایسنس آدھا...
-
اجزا مکھن چار اونس کاسٹر شوگر چار اونس انڈے کی زردی ایک عدد ونیلا ایسنس ایک چائے کا چمچ میدہ آٹھ اونس بیکنگ پاؤڈر ایک چائ...
-
Ingredients Chicken 2 (with skin) White Pepper 1 tbsp Salt 4 tbsp and 1 tbsp forcoating Ginger garlic paste 1 tbsp Corn flour 1/2 c...
-
Ingredients: Potatoes ½ kg ( peeled, boiled & mashed) Green chillies 3 Ginger 1 piece Garlic 1 tsp Salt 1 tsp All spice...
-
Ingredients: White flour 2 cup Yeast 1 to 1 ½ tsp Egg 1 Sugar 1 tsp Butter 1 cup Salt to taste For Filling: Dry fruits ½ cup S...
-
Ingredients: Baby potatoes 1 kg peeled and boiled Salt 1 tsp Khatai powder 1 tsp Roasted and crushed cumin 1 tsp All spice ½ tsp C...
-
اجزا دودھ 2 لیٹر کھویا 250 گرام چینی 1 کپ پسی الائچی 1 چٹکی عرق گلاب 1چائے کا چمچ پستہ(کرش) 4کھانے کے چمچ بادام(کرش) 4ک...
-
اجزا (چکن ڈیڑھ کلو (چودہ ٹکڑے چھولے ایک پیالی تیل ایک پیالی (پیاز دو عدد (باریک کٹی ہوئی ٹماٹر تین عدد ہلدی ایک چائے کا...
5 Sept 2016
Tomato Seekh Kabab
Published :
22:21
Author :
Dastarkhwan
Ingredients:
Mince ½ kg
Ginger Garlic 1 tbsp
Green Chilies 6 ground
Crushed red Pepper 1 ½ tsp
Brown Onions ½ cup
Cumin (roasted and crushed) 1 ½ tsp
Black pepper 1 tsp
Salt 1 tsp
Oil 2 tbsp
Tomatoes sliced 5
Coriander Leaves 2 tbsp
Green Chilies (chopped) 2
Mint Chopped 8 to 10
Ingredients for Bhagar
Ghee ¼ cup
Crushed Garlic ¼ tsp
Cumin (roasted & crushed) 1 tsp
Cooking Method:
Chopperize mint with all the given ingredients under mince. Leave it aside for 2 hour, give dum of coal. Make seekh kabab. In a large pan spread tomoat slices to cover the base, spread with seekh kabas on top, oil and cook on medium flame for 20 minutes, shaking the pan from time to time. Do not add water in the dish. Lastly sprinkle chopped coriander leaves, mint and green chilies, leave for on dum for 5 minutes, and lastly give baghar.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Search Recipes
Translate
Labels
- Achar
- Appetizer
- Arabian
- B.B.Q
- Beef
- Biryani
- Biscuits
- Breakfast
- Burger
- Cake
- Chicken
- Chiness
- Chutney
- Cocktail
- Cookies
- Curry
- Cutlets
- Daal
- Dessert
- Dips
- Drink
- Egg
- Fast Food
- Fish
- Fruits
- Halwa
- Ice Cream
- Italian
- Juice
- Kabab
- Lentils
- Main Course
- Meetha
- Mutton
- Pasta
- Pickle
- Pizza
- Pudding
- Pulao
- Raita
- Ramzan Recipes
- Rice
- Rolls
- Roti/Nan/Paratha/Bread
- Salad
- Sandwich
- Sauce
- Seafood
- Shake
- Side Dish
- Snacks
- Soup
- Urdu Recipes
- Vegetables
- Yakhni
Pageviews
63,627
0 comments:
Post a Comment