Search This Blog
Categories
- Achar
- Appetizer
- Arabian
- B.B.Q
- Beef
- Biryani
- Biscuits
- Breakfast
- Burger
- Cake
- Chicken
- Chiness
- Chutney
- Cocktail
- Cookies
- Curry
- Cutlets
- Daal
- Dessert
- Dips
- Drink
- Egg
- Fast Food
- Fish
- Fruits
- Halwa
- Ice Cream
- Italian
- Juice
- Kabab
- Lentils
- Main Course
- Meetha
- Mutton
- Pasta
- Pickle
- Pizza
- Pudding
- Pulao
- Raita
- Ramzan Recipes
- Rice
- Rolls
- Roti/Nan/Paratha/Bread
- Salad
- Sandwich
- Sauce
- Seafood
- Shake
- Side Dish
- Snacks
- Soup
- Urdu Recipes
- Vegetables
- Yakhni
Hello Members!!!
Popular Posts
-
اجزا (آلو آدھا کلو (چھوٹے (پاپڑی چھ عدد (چورا کی ہوئی دال سیو ایک پیکٹ تیل ایک چوتھائی کپ کڑی پتے آٹھ سے دس عدد زیرہ ایک ...
-
:اجزاء ماش کی دال۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ ایک کپ مونگ کی دال۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ 2/1کپ لہسن ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔4جوے نمک۔۔۔۔۔۔۔۔۔ ایک چائے کا چمچہ بیکنگ ...
-
اجزا (چکن ڈیڑھ کلو (چودہ ٹکڑے چھولے ایک پیالی تیل ایک پیالی (پیاز دو عدد (باریک کٹی ہوئی ٹماٹر تین عدد ہلدی ایک چائے کا...
-
اجزا چکن ایک کلو سرکہ چار کھانے کے چمچ (لال مرچ ایک کھانے کا چمچ ﴿پسی ہوئی (گرم مصالحہ ایک چائے کا چمچ ﴿پسا ہوا ادرک لہسن...
-
اجزا ایواپوربٹڈ ملک ایک کین کنڈینسڈ ملک تین چوتھائی کین (کریم چار سو گرام (پھینٹی ہوئی چاکلیٹ سوس آدھا کپ چاکلیٹ ایسنس آدھا...
-
اجزا دودھ 2 لیٹر کھویا 250 گرام چینی 1 کپ پسی الائچی 1 چٹکی عرق گلاب 1چائے کا چمچ پستہ(کرش) 4کھانے کے چمچ بادام(کرش) 4ک...
-
اجزا چکن بریسٹ ایک عدد (چنے ایک پیالی (اُبلے ہوئے پیاز دو عدد ہری مرچ چار سے پانچ عدد بیسن ایک پیالی (زیرہ ایک کھانے...
-
Ingredients: White flour 2 cup Yeast 1 to 1 ½ tsp Egg 1 Sugar 1 tsp Butter 1 cup Salt to taste For Filling: Dry fruits ½ cup S...
-
Ingredients: Chicken Mince ½ kg Seekh Kabab Masala 3 tbsp Bread slice 1 White cumin 1 tsp Roasted gramflour 1 tbsp Small cardamom ...
-
Ingredients: Potatoes ½ kg ( peeled, boiled & mashed) Green chillies 3 Ginger 1 piece Garlic 1 tsp Salt 1 tsp All spice...
21 Feb 2016
Beef Malai Boti
Published :
01:19
Author :
Dastarkhwan
Ingredients
Beef boti ½ kg
Tikka boti masala 2 tbsp
Ground ginger 1 tbsp
Red chili powder 1 tbsp
Garam masala powder 1 tsp
Salt to taste
Raw papaya paste 2 tbsp
Ground green chilies 4
Yogurt 1 cup
Oil ½ cup
Lemon 2
Fresh cream 1 cup
Cooking Method
Lightly flat beef boti with hammer.
In a bowl put beef boti, tikka boti masala, ground ginger, red chili powder, garam masala powder, salt, papaya paste, green chilies and yogurt. Marinade it for half an hour.
Put beef mixture in a pan and cook on slow flame until tender and water dries.
Now add oil and cook till oil comes on top.
Then add lemon juice and cream and simmer for 5 minutes.
Serve delicious malai boti with roghani naan.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Search Recipes
Translate
Labels
- Achar
- Appetizer
- Arabian
- B.B.Q
- Beef
- Biryani
- Biscuits
- Breakfast
- Burger
- Cake
- Chicken
- Chiness
- Chutney
- Cocktail
- Cookies
- Curry
- Cutlets
- Daal
- Dessert
- Dips
- Drink
- Egg
- Fast Food
- Fish
- Fruits
- Halwa
- Ice Cream
- Italian
- Juice
- Kabab
- Lentils
- Main Course
- Meetha
- Mutton
- Pasta
- Pickle
- Pizza
- Pudding
- Pulao
- Raita
- Ramzan Recipes
- Rice
- Rolls
- Roti/Nan/Paratha/Bread
- Salad
- Sandwich
- Sauce
- Seafood
- Shake
- Side Dish
- Snacks
- Soup
- Urdu Recipes
- Vegetables
- Yakhni
Pageviews
63,021
0 comments:
Post a Comment