Search This Blog
Categories
- Achar
- Appetizer
- Arabian
- B.B.Q
- Beef
- Biryani
- Biscuits
- Breakfast
- Burger
- Cake
- Chicken
- Chiness
- Chutney
- Cocktail
- Cookies
- Curry
- Cutlets
- Daal
- Dessert
- Dips
- Drink
- Egg
- Fast Food
- Fish
- Fruits
- Halwa
- Ice Cream
- Italian
- Juice
- Kabab
- Lentils
- Main Course
- Meetha
- Mutton
- Pasta
- Pickle
- Pizza
- Pudding
- Pulao
- Raita
- Ramzan Recipes
- Rice
- Rolls
- Roti/Nan/Paratha/Bread
- Salad
- Sandwich
- Sauce
- Seafood
- Shake
- Side Dish
- Snacks
- Soup
- Urdu Recipes
- Vegetables
- Yakhni
Hello Members!!!
Popular Posts
-
اجزا (آلو آدھا کلو (چھوٹے (پاپڑی چھ عدد (چورا کی ہوئی دال سیو ایک پیکٹ تیل ایک چوتھائی کپ کڑی پتے آٹھ سے دس عدد زیرہ ایک ...
-
:اجزاء ماش کی دال۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ ایک کپ مونگ کی دال۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ 2/1کپ لہسن ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔4جوے نمک۔۔۔۔۔۔۔۔۔ ایک چائے کا چمچہ بیکنگ ...
-
اجزا (چکن ڈیڑھ کلو (چودہ ٹکڑے چھولے ایک پیالی تیل ایک پیالی (پیاز دو عدد (باریک کٹی ہوئی ٹماٹر تین عدد ہلدی ایک چائے کا...
-
اجزا چکن ایک کلو سرکہ چار کھانے کے چمچ (لال مرچ ایک کھانے کا چمچ ﴿پسی ہوئی (گرم مصالحہ ایک چائے کا چمچ ﴿پسا ہوا ادرک لہسن...
-
اجزا ایواپوربٹڈ ملک ایک کین کنڈینسڈ ملک تین چوتھائی کین (کریم چار سو گرام (پھینٹی ہوئی چاکلیٹ سوس آدھا کپ چاکلیٹ ایسنس آدھا...
-
اجزا دودھ 2 لیٹر کھویا 250 گرام چینی 1 کپ پسی الائچی 1 چٹکی عرق گلاب 1چائے کا چمچ پستہ(کرش) 4کھانے کے چمچ بادام(کرش) 4ک...
-
اجزا چکن بریسٹ ایک عدد (چنے ایک پیالی (اُبلے ہوئے پیاز دو عدد ہری مرچ چار سے پانچ عدد بیسن ایک پیالی (زیرہ ایک کھانے...
-
Ingredients: White flour 2 cup Yeast 1 to 1 ½ tsp Egg 1 Sugar 1 tsp Butter 1 cup Salt to taste For Filling: Dry fruits ½ cup S...
-
Ingredients: Chicken Mince ½ kg Seekh Kabab Masala 3 tbsp Bread slice 1 White cumin 1 tsp Roasted gramflour 1 tbsp Small cardamom ...
-
Ingredients: Potatoes ½ kg ( peeled, boiled & mashed) Green chillies 3 Ginger 1 piece Garlic 1 tsp Salt 1 tsp All spice...
22 Feb 2016
Darbari Fish
Published :
23:06
Author :
Dastarkhwan
Ingredients
Fish ½ kg
Ginger garlic paste 2 tbsp
Salt to taste
Lemon juice 1 tbsp
Cumin powder 1 tsp
Coriander powder 1 tsp
All spice powder ½ tsp
Chili powder 1 tsp
Tomato paste 2 tbsp
Red food color 1 – 2 drops
Carom seeds ½ tsp
Coriander leaves 2 tbsp
Mint leaves 2 tbsp
Flour ¼ cup
Water 3 – 4 tbsp
Oil ¼ cup
Cooking Method
Wash ½ kg fish and cut into small cubes.
In a bowl mix together ginger garlic paste, a little salt and lemon juice.
Marinate fish cubes with the mixture.
In another bowl mix together cumin powder, coriander powder, all spice powder, chili powder, tomato paste, red food color, carom seeds, coriander leaves, mint leaves and flour.
Mix very well and make into a thick paste with water as required.
Now coat the marinated fish cubes with prepared paste.
Now shallow fry with oil from both sides till golden brown and crisp.
Remove from frying pan.
Put in a serving platter.
Serve with any dip or sauce.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Search Recipes
Translate
Labels
- Achar
- Appetizer
- Arabian
- B.B.Q
- Beef
- Biryani
- Biscuits
- Breakfast
- Burger
- Cake
- Chicken
- Chiness
- Chutney
- Cocktail
- Cookies
- Curry
- Cutlets
- Daal
- Dessert
- Dips
- Drink
- Egg
- Fast Food
- Fish
- Fruits
- Halwa
- Ice Cream
- Italian
- Juice
- Kabab
- Lentils
- Main Course
- Meetha
- Mutton
- Pasta
- Pickle
- Pizza
- Pudding
- Pulao
- Raita
- Ramzan Recipes
- Rice
- Rolls
- Roti/Nan/Paratha/Bread
- Salad
- Sandwich
- Sauce
- Seafood
- Shake
- Side Dish
- Snacks
- Soup
- Urdu Recipes
- Vegetables
- Yakhni
Pageviews
63,025
0 comments:
Post a Comment